Disclaimer

Wij streven ernaar dat alle informatie op deze site actueel en correct is. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De op deze site verstrekte informatie bindt ons niet, noch kunnen wij aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud en het gebruik ervan.

De disclaimer geldt wanneer u de website goedkoperverzekerd.nl bezoekt.

Geen advies. U krijgt van ons geen advies. Op de website van Goedkoper Verzekerd staat alleen algemene informatie. Deze informatie is niet voor uw persoonlijke situatie geschreven. Wij geven u daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. U bent zelf verantwoordelijk als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Wilt u wel persoonlijk advies? Neem dan contact op met een onafhankelijk financieel adviseur.
Bereikbaarheid website. We streven naar een goede werking en toegankelijkheid de website. Helaas kan het in sommige gevallen toch voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
Fouten op de website. We hechten veel waarde aan juiste en begrijpelijke de informatie op de website. Soms kan het toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.
Auteursrechten. Alle informatie op de website is van Goedkoper Verzekerd. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo's. De informatie op onze website mag u gebruiken voor privédoeleinden. Bijvoorbeeld als u deze wilt gebruiken voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld in dat geval wel dat u de informatie heeft gevonden op goedkoperverzekerd.nl. U mag daarbij de teksten van de website niet veranderen. Wilt u de informatie gebruiken voor commerciële doeleinden? Vraag dan eerste toestemming aan Goedkoper Verzekerd.
Websites van anderen. Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld door het plaatsen van een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van een ander. De informatie of deze websites hebben wij niet gecontroleerd en wij zijn ook niet verantwoordelijk voor deze informatie.
Nederland. De informatie op de website is bedoeld voor de situatie zoals deze geldt in Nederland. In het buitenland kunnen andere regels gelden.
Wijzigingen. We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.