Zijn er nog extra kosten?

De premie die u bij ons online ziet is ook de premie die u bij ons betaalt. Hier komen doorgaans geen extra kosten bij. Enkel bij betalingsproblemen of problemen rondom uw email communicatie kunnen wij extra administratiekosten in rekening brengen. Gelukkig is dit zelden het geval.

Communicatie per mail
Direct na het afsluiten van een verzekering ontvangt u alle gegevens en documenten per e-mail. Ook zullen wij in de toekomst per mail met u blijven communiceren. Het is uw verantwoordelijkheid om een wijziging van uw e-mailadres direct door te geven. Als wij constateren dat wij de berichten niet meer kunnen afleveren op het door u opgegeven e-mailadres, zullen wij u verzoeken om een correct e-mailadres aan te leveren. Als dit uitblijft zullen wij alle correspondentie per post aan u verzenden. Hiervoor zullen wij € 2,75 kosten per factuur in rekening brengen.

Automatische incasso
Wanneer u bij ons een verzekering afsluit gaat u akkoord met automatische incasso. Zo heeft u geen omkijken naar uw betaling en weet u zeker dat de premie netjes en op tijd betaalt wordt.

Kosten bij betalingsproblemen
Zoals u van ons mag verwachten dat wij onze afspraken nakomen, gaan wij ervan uit dat u de premie netjes op tijd betaalt. Zo kunnen wij ons premie laag houden. In de volgende gevallen kunnen wij extra administratiekosten in rekening brengen.

  • Wanneer het ons niet lukt om via automatische incasso uw premie te incasseren ontvangt u een stornofactuur. Per stornofactuur brengen wij € 1,75 kosten in rekening.
  • Bij structurele problemen rondom uw automatische incasso zullen wij uw betalingswijze overzetten op nota/factuur. Per factuur brengen wij € 1,75 kosten in rekening.
  • Wanneer de betaling van premie uitblijft sturen wij u een herinnering. Bij de 2e herinnering brengen wij € 5,- administratiekosten in rekening. Bij de 3e herinnering is dit € 7,50.

Let op dat het uitblijven van een betaling gevolgen kan hebben voor uw dekking. Wanneer u de premie niet betaald kunnen wij uiteindelijk uw verzekering beëindigen.

Terug naar overzicht